GYIK

 

Hol vásárolhatok jegyet? Tényleg csak diákigazolvánnyal tudok bejutni?
Programjainkra a Klub területén vehetsz jegyet a jegypénztár nyitva tartási idejében. A pénztár a rendezvény kezdetekor nyit, és 2 órával a vége előtt zár. Belépni csak Debreceni Egyetemi diákigazolvánnyal lehet. DE egyetemistaként 2 külsős (nem debreceni egyetemista) barátod regisztrálhatod a rendezvényt megelőző pénteki naptól az esemény napján 18 óráig. A regisztrált vendégeid által okozott károkért a felelősség Téged terhel.

Tudok-e jegyet foglalni vagy elővételben megvenni? Lehet-e még jegyet kapni az aktuális eseményre?
Mivel a hely befogadóképessége véges, ezért jegy foglalása, elővétele nem lehetséges, és esetenként létszámstop alakulhat ki. Ezt, amint tudjuk, a facebook eseményben, egy posztban jelezzük.

Fizethetek-e bankkártyával vagy bármilyen utalvánnyal?
A Klinika Egyetemi Klub által szervezett rendezvényeken a belépőjegy csak készpénzzel fizethető, azonban az ital pultban van lehetőség a bankkártyás fizetésre.

Még nem múltam el 18, bemehetek?
A Klinika Klub programjai, ha másképp nem jelöljük, 18 éves kortól látogathatóak.

Van-e face control vagy dress code?
A Klinika Klub területére ittas, bódult állapotban, illetve nem megfelelő ruházatban belépni nem lehet. A jegyárusító személyzet a Klubban tartózkodó többi Látogató érdekében a beléptetés ellenőrzésének jogát fenntartja.

Feltűnhetek-e a fotókon, koncertfelvételeken?
Igen, a rendezvény látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek.

Van-e a helyszínen ruhatár?
Természetesen van. Szakestek és évfolyamestek alatt (23.00-ig) ingyenes, egyébként 200Ft. Egy biléta maximum 2 ruhadarab (pl. táska+kabát) elhelyezésére alkalmas.  A táskák egy alkalommal díjmentesen kikérhetőek, hogy ki- vagy betehessetek valamit, de ekkor a táskát a pulttól elvinni nem szabad.

Elveszítettem a ruhatári jegyem. Mit tegyek?  
A ruhatári jegy elvesztése esetén az értéktárgyakat csak záróra után adhatjuk ki. Ha ekkor már nem vagy a helyszínen, olvasd el a következő választ.

Elveszítettem/ruhatárban hagytam a kabátom/telefonom/pénztárcám. Mit tegyek? 
A talált tárgyak után a rendezvényt követő héten hétfőn 7:00-10.30-ig, valamint csütörtökönként 22-23.00 között lehet érdeklődni a Klinika Egyetemi Klubban. Sajnos ezelőtt pontos információt nem tudunk adni, mivel ekkorra fejeződik be biztosan az egész helyszín takarítása.

Mikor lesz a következő buli?
Ha szeretnél időben értesülni rendezvényeinkről, kövess minket Facebookon!

 

 

 Házirend

 • A Klinika Klub területére való belépéssel a Látogató tudomásul veszi a jelen házirendet, valamint azt, hogy a szervező jogosult olyan személyeket kizárni a rendezvényről, akik megszegik azt.
 • A házirend szabályzatának nem ismerete nem mentesít az azok megsértéséért járó következmények alól.

Belépés

 • A Klinika Klubba belépni nyitvatartási időben, zárás előtt 2 órával lehetséges. A Klub bizonyos programjaira belépődíjat szedhet, amely befizetése alól csak a meghívott vendégek, és a rendezvény szervezői mentesülnek.
 • Belépőjegyet a rendezvény területén kijelölt jegyárusító ponton lehet váltani.
 • A belépő- és ruhatári díjak a www.klinikaklub.hu weboldalon, helyszíni jegypénztárban és a ruhatárban vannak feltüntetve.
 • A rendezvényre való belépés csak a Debreceni Egyetemi diákigazolvány felmutatása ellenében, vagy a honlapon feltüntetett módon, regisztrálva lehetséges.
 • A diákigazolvánnyal való visszaélés automatikusan kizárást, valamint feljelentést von maga után. A személyes adatokkal való visszaéléshez kapcsolódó intézkedéseket a 2011. évi CXII. törvény, BTK. 218 § szabályozza.
 • A külsőst regisztráló teljes mértékben felelős az általa regisztráltak viselkedéséért, valamint a Klinika Klub területén okozott károkért.
 • A Klub területére belépni, onnan eltávozni csak a kijelölt, biztonsági személyzet által őrzött, nyitva álló be-és kijáratokon keresztül lehet.
 • A beléptetés jogát a jegyet árusító személyzet valamint a rendezvényért felelős személyek fenntartják.
 • A rendezvényre való belépés, ha másképp nem jelöljük, 18 éven aluliak számára nem engedélyezett.
 • A jegyár befizetésének ellenében a látogató belépésre jogosító karszalagot kap, melyet a jegyárusító kollégák helyeznek fel. Ennek ellenőrzését bármikor lehetővé kell tenni a biztonsági személyzet vagy a szervezők számára.
 • A laza, ragasztott, kapcsozott, sérült karszalag érvénytelen.
 • Elveszett belépőjegyet a rendezők nem tudnak pótolni, érvénytelen karszalagot nem tudnak cserélni.
 • A karszalag egyszeri belépésre jogosít, távozáskor bizonyos esetekben a biztonsági személyzet levághatja.
 • A karszalag nem átruházható.

Általános

 • A szervezők a program változtatásának jogát fenntartják.
 • A szervező jogosult olyan személyeket kizárni a rendezvényről, akik megszegik a házirendet, más látogatókat a viselkedésükkel vagy megjelenésükkel zavarnak. Az így kizárt személyek semmilyen kárpótlásra nem jogosultak.
 • A biztonsági személyzet speciális megkülönböztető jelzést viselnek. A szervezők és a biztonsági személyzet utasításait feltétel nélkül követni kell. A rendzavarás kizárást és/vagy feljelentést vonhat maga után. A rendzavarásra vonatkozó intézkedéseket a 2012. II. törvény, BTK. 340. § szabályozza.
 • A rendezvény területére üveget, szúró-vágó eszközt, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban – 175/2003. (X. 28.) Korm. rendeletben – meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat, illetve általában olyan tárgyakat bevinni, amelyek birtoklása jogellenes, vagy amelyek az helyszínen tartózkodó személyek biztonságára nézve veszélyt jelenthetnek.
 • A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a látogatók felelőtlen magatartásából erednek.
 • Kábítószer és más tudatmódosító-szerek birtoklása, fogyasztása vagy terjesztése a jelenleg hatályos törvények értelmében tilos és azonnali kizárást von maga után. A szervező köteles jelenteni minden egyes törvénysértést.
 • A rendezvény területén az árusítás, szórólapozás illetve bármilyen reklámtevékenység engedélyköteles. Ennek megszegése a rendezvényről való kizárást vonja maga után.
 • A Klinika Klub nyitott területére a jogszabályban meghatározott segítő kutyák, vakvezető kutyák, és rendőrségi kutyák léphetnek be. Ezen kívül állatok behozatala tilos.
 • A rendezvény területére alkoholt behozni tilos.
 • A Látogató a rendezvény területén az általános normákat betartva köteles viselkedni, a vonatkozó jogi előírásoknak és a jelen házirendnek megfelelően. A Látogató köteles tartózkodni minden olyan megnyilvánulástól, közléstől, vagy cselekedettől, amely mások személyiségi jogait, életét, egészségét, vagy testi épségét veszélyeztetheti vagy sértheti.
 • A Klinika Egyetemi Klub nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó, vagy alkohol, illetve egyéb károsító szer hatása alatt álló Látogatóval történt balesetekért, sérülésekért.
 • A klub személy- és vagyonbiztonsági okokból térfigyelő rendszert alkalmaz. Az így rögzített képfelvételek automatikusan törlésre kerülnek, amennyiben bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésére utaló körülmény nem került rögzítésre.

Média

 • A rendezvény helyszínén a hang- és képrögzítés megengedett az alábbi feltételekkel:
 • A öltözőkben, illemhelyeknél, és a látogatók elől lezárt területeken tilos bármilyen fényképező, kamera, illetve hangrögzítésre alkalmas eszköz használata.
 • A rendezvényen készült összes kép és hanganyag a rendezvény szervezőinek tulajdonát képezi, felhasználásuk az ő engedélyükkel lehetséges. A rendezvény szervezői előzetes hozzájárulásukat adják a rendezvényen készült videó-, hang- és képfelvételeket a látogatók magáncélokra való felhasználásához, beleértve az internetes közzétételt is. A szervezők fenntartják a jogot, hogy ezt a felhatalmazást indokolt esetben visszavonják.
 • A rendezvény látogatói elfogadják, hogy a rendezvény ideje alatt róluk kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek. Az ebből fakadó problémák miatt kártérítési igény nem nyújtható be. Ha valaki panaszt szeretne tenni a róla készült, illetve megjelentetett felvételek kapcsán, ezt a Klinika Egyetemi Klub Facebook oldalán teheti meg. Kérjük, feltétlenül tüntesse fel a polgári nevét és a pontos, érthető indoklást is.

Jó szórakozást!

Debrecen, 2017. 08. 10.